Moderní a pohodlné řešení přístupu systémy STAR Smart

Při realizaci přístupových systémů je nyní kromě bezpečnosti a spolehlivosti jedním z nejčastějších požadavků klienta také vysoký komfort obsluhy jak pro zaměstnance a personál objektu, tak i pro hosty a návštěvníky. To obvykle znamená bezklíčovou obsluhu, tedy možnost odemykat elektronicky, např. čipem, kódem, otiskem prstu nebo aplikací ve smartphonu.

Elektronický přístupový systém STAR Smart je unikátní, poněvadž dovoluje všechny tyto možnosti libovolně kombinovat společně s klasickým odemykáním mechanickým klíčem. Každý uživatel si tak může zvolit způsob odemykání, který mu nejvíce vyhovuje. Systém STAR Smart je flexibilní nejen z hlediska běžného užívání, ale také správy. Pro objekty s menším počtem vstupů a uživatelů lze spravovat přístupová práva a provádět nastavení systému v uživatelsky přívětivé aplikaci. Pro větší objekty s více vstupy a uživateli je pak pohodlnější pro veškerou správu a nastavení využít software pro PC.

Mobilní aplikace i program pro PC jsou v češtině a umožňují rychlé přidávání nových uživatelů, nastavování oprávnění ke vstupu do jednotlivých dveří včetně možných časových omezení a samozřejmě následné úpravy i rušení přístupových práv. Kterémukoli uživateli lze v reálném čase např. okamžitě odepřít přístup do konkrétní místnosti nebo celého objektu. Stejně tak lze v případě ztráty čipu ihned zrušit jeho platnost a obratem naprogramovat nový. Všechny tyto funkce zvyšují bezpečnost systému a výrazně snižují riziko neoprávněného vstupu. V neposlední řadě lze prohlížet historii vstupů a využít ji mj. třeba ke kontrole docházky. Software rovněž umožňuje propojení s jinými technologiemi, např. s hotelovými rezervačními systémy pro vytvoření bezobslužné recepce, která zajišťuje automatický výdej klíčů nebo čipů.

Přístupový systém STAR Smart umožňuje využívat a vzájemně kombinovat různá zařízení, díky čemuž má zcela univerzální použití a lze jej upravit podle potřeb konkrétního objektu a specifických požadavků klienta. Pro ovládání dveřního zámku se nejčastěji využívají elektromechanická dveřní kování nebo stěnové čtečky. Dále lze do systému zapojit elektromechanické vložky, chytré zámky, nábytkové zámky, a dokonce Keyboxy pro uložení náhradního klíče. Systém tak představuje ideální a flexibilní řešení pro nejrůznější typy objektů od firemních kanceláří a provozů přes administrativní budovy až třeba po ubytovací zařízení.

Více informací o rodině chytrých produktů STAR Smart najdete na www.klicovecentrum.cz.

Kontaktujte nás!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *