Pozvání do Quadrifoglia a tradiční golfový turnaj časopisu FM

Skupina vybraných odborníků – facility manažerů a partnerů časopisu Facility Manager využila předposlední květnový víkend pozvání k prohlídce sídla podniku na výrobu kancelářského nábytku společnosti Quadrifoglio v městečku Mansué v provincii Treviso.

Rodinná firma zde vybudovala od roku 1991 moderní komplex budov o rozloze 32 000 m 2 se showroomem (1 400 m 2 ) a kancelářemi (1 800 m 2 ) o čtyřech poschodích. Nechybějí různé udržitelné technologické prvky, např. solární panely na částečně zatravněných střechách hal o celkové rozloze 7 350 m 2 nebo
zásobníky na dešťovou vodu pro průmyslové použití.

Společnost Quadrifoglio se specializovala převážně na výrobu kancelářského nábytku, ale postupem času nabídku rozšířila i na bytový a hotelový segment. Renata Votavová, ředitelka společnosti Officity, která je výhradním dovozcem produkce Quadrifoglia do České republiky, říká: „Sortiment Quadrifoglia se na českém trhu prodává velice dobře. Oproti konkurenci poskytujeme klientům kompletní nabídku od architektonického návrhu přes akustické a osvětlovací prvky až po oddělovací skleněné příčky špičkové kvality a moderní italský design, který dokáže navodit pohodu a výjimečný komfort za velmi přijatelné ceny. Všechno to jsou produkty a komponenty pouze od společnosti Quadrifoglio.“ Hlavním mottem rodinného podniku je udržitelnost a respekt k životnímu prostředí. Nová centrála společnosti Quadrifoglio byla otevřena v roce 2019. Její stavba je velmi ohleduplná k životnímu prostředí a respektuje zásady udržitelnosti. V propagačních materiálech je kladen důraz na skutečnost, že firma chce přispět ke zvýšení kvality práce a tím i ke zlepšení pracovního i životního prostředí. Ve svém úvodním vystoupení, ale i během prohlídky výrobního závodu to opakovaně zdůraznil obchodní ředitel Quadrifoglia Luca Pasqualin. Exkurze po továrně byla zpestřena malým pohoštěním na střeše kancelářské budovy a po následující prohlídce showroomu byla zakončena obědem ve velice příjemných a architektonicky čistých prostorách budovy. Hostitelé vytvořili přátelskou a příjemnou atmosféru, která dokazovala, že český trh je pro ně nadmíru důležitý.
Velmi zajímavý a inspirativní den završil večerním program v podobě společné večeře ve vyhlášené rybí restauraci v centru Caorle se zástupci vedení italské a české společnosti. Na sobotu byl pro aktivní hráče připraven golfový turnaj Facility Manager Cup, tradičně pořádaný naším časopisem, který se tentokrát neuskutečnil jako obvykle v pražském Motole, ale na hřišti Pra’ Delle Torri ve známé turistické oblasti Caorle. Slunečné počasí přispělo k dobrým výsledkům a odměnou byla po hře skvělá nabídka gastronomických specialit v místním golfovém klubu a
přípitek báječně chlazeným proseccem.

 

Při vyhlášení nejlepších výsledků obdrželi nejlepší hráči turnaje poháry z rukou Renaty Votavové za Officity a ředitele vydavatelství WPremium event Arnošta Wagnera. Na třetím místě se umístil Lubomír Spurný, druhé místo patřilo Martinu Běhunkovi, kteří oba získali shodně 36 bodů, a absolutní vítězkou turnaje se stala s dosaženými 40 body stablefordů Kateřina Landová. Závěrem zaznělo poděkování partnerům, kteří se na turnaji podíleli, jmenovitě společnostem Officity, Häfele, Okin, Heluz, Mirland, Living Anteo, Johnson Controls a Bydleníčko.

Text: Red.
Foto: Hedvika Vodáková a Arnošt Wagner

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *