Poctivé řemeslo a originalita je symbolem společnosti VERTI

Moderní design, promyšlená akustika a řešení na míru. Česká společnost VERTI si za posledních sedm let vybudovala pozici leadera na českém i slovenském trhu. Pro firmy, rodinné domy nebo byty vytváří originální interiérový design, jenž pomocí moderních skleněných příček nenásilně rozděluje prostor a navíc výrazně omezuje šíření hluku. Atypické příčky zhotovuje pražský výrobce interiérové akustiky podle individuálních požadavků zákazníka a zároveň respektuje Genius loci jakéhokoliv prostoru včetně historických budov.

Mladí čeští designéři z VERTI mění interiéry k nepoznání díky řemeslnému zpracování skleněných, kovových a dřevěných prvků, které při navrhování atypických příček využívají. Firma stojí za tvorbou originálních odhlučněných zasedacích místností ve velkých open spacech, nadčasového prostorového členění včetně posuvných stěn ale i například atrií se specifickým klimatem, za vestavbami v průmyslových halách či dokonce za speciálními protipožárními příčkami.

Moderní skleněné příčky VERTI ATYP nenásilně dělí interiér

Řešení od VERTI ukazuje, že se i sterilní kancelářské prostory dokáží proměnit v atraktivní moderní prostor. „Estetické pracovní prostředí vyvolává v lidech kreativní a dobrou náladu, žene lidi k většímu pracovnímu výkonu, což nám hraje do karet při dotváření interiérů kanceláří našimi elegantními příčkami,“ říká Key Account Managerka VERTI Ilona Mayerová a dodává: „Máme rádi výzvy! Dokážeme si poradit s téměř každým zadáním k úplné spokojenosti i toho nejnáročnějšího klienta.“

 

Odlehčená elegance versus funkčnost

VERTI nabízí řadu způsobů, jak interiér pomocí atypických příček rozčlenit tak, aby odpovídal požadavkům moderního kancelářského prostředí. Příkladem je skleněná příčka s dřevěným profilem VERTI MADERA, kterou tvoří akusticky dokonale řešená skleněná stěna zasazená do dřevěného rámu. Díky tomuto interiérovému prvku do otevřených rozlehlých kanceláří navíc proniká dotek přírody. Příčky mohou být tvořeny různými druhy skel – od čirých, mléčných, zatmavovacích až po strukturovaná, která vypadají atraktivně a mají schopnost zajímavě lámat světlo. Samozřejmostí je i libovolný polep, který umožní zajímavý design nebo potřebný branding. Instalace atypických příček je navíc rychlá i bezprašná, a díky tomu může zákazník proměnit svůj interiér i za běžného provozu.

 

“Moderní skleněné příčky vytváří výjimečný interiér. Příčky od společnosti VERTI přitom neplní jen estetickou roli, zároveň jsou součástí promyšleného akustického řešení,” říká manažerka Ilona Mayerová a zdůrazňuje, že díky nim se výrazně sníží hluk. Atypické příčky mohou mít jednoduché nebo dvojité zasklení podle toho, jaké nároky na akustiku zákazník má. Samozřejmostí jsou i atypické příčky bez rámu.

 

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *