H&B Group představuje revoluční řešení přístupových systémů k nemovitostem

Žijeme v době, kdy technologický pokrok definuje stále nová pravidla realitního trhu a mění tak i nároky provozovatelů a uživatelů nemovitostí. Abychom reagovali na vyvíjející požadavky na bezpečnou a flexibilní správu prostor, uvádíme na trh naprostou novinku: systém ISEO SOFIA-LUCKEY. 

Systém SOFIA nabízí inovativní způsob a možnost kontroly přístupu osob, které zlepšují provozní efektivitu a uživatelskou zkušenost, ať už jde o coworkingové kanceláře, colivingové prostory, maloobchodní prostředí, nebo logistická zařízení. Srdcem nabídky je aplikace LUCKEY, jedinečná platforma pro řízení přístupu navržená tak, aby vytvořila skutečnou revoluci ve způsobu správy prostor a zdrojů v realitním průmyslu.

Kontaktujte nás pro nezávaznou nabídku a detailnější představení celého produktu, řešení a jeho možností. Nabízíme základní varianty cloudového řešení a široké spektrum hardwarových produktů pro pokrytí a správu veškerých přístupových bodů ve vašich prostorách.

V čem je platforma ISEO SOFIA-LUCKEY jiná

Toto řešení skutečně předčí mnohé tradiční produkty v nabídce na trhu přístupových systémů. Jde o plně cloudovou nativní platformu, která nabízí bezkonkurenční flexibilitu a škálovatelnost, díky čemuž je vhodná pro širokou řadu aplikací od malých kanceláří až po rozsáhlé rezidenční komplexy. Na rozdíl od tradičních systémů řízení přístupu, které často vyžadují složitou infrastrukturu a vysokou údržbu, se LUCKEY bez problémů integruje do stávajících prostředí, čímž se snižují počáteční náklady na nastavení i průběžné provozní náklady.

Platforma podporuje komplexní řadu hardwaru ISEO: inteligentních zámků a cylindrických vložek od bezdrátových zámků napájených baterií až po pokročilé systémy s podporou RFID. Tato všestrannost zajišťuje a umožňuje, že každý přístupový bod – ať už standardní dveře, turniket, výtah, nebo nouzový východ – lze zabezpečit/osadit tím nejvhodnějším produktem. LUCKEY umožňuje zpracování a využití velkých objemů dat pro analýzy a management řízení, navíc nabízí statistiky v reálném čase, což umožňuje rychlejší rozhodování a optimalizaci zdrojů.

Jednou z obrovských výhod platformy LUCKEY je schopnost podporovat až čtyři různé technologie řízení přístupu prostřednictvím jediné cloudové platformy: offline (data v zámku či jiném hardwaru a data na čipové kartě) a online (bezdrátově a kabelově). Tento hybridní přístup zajišťuje nepřetržitý provoz i při výpadcích internetu, a to díky možnostem místního ukládání do mezipaměti. Kromě toho platforma podporuje různá pověřovací zařízení včetně chytrých telefonů, RFID čipových karet, PIN kódů a mechatronických klíčů, což poskytuje flexibilitu pro různé uživatelské preference a samozřejmě pro samotný provoz budovy, resp. pro provozovatele.

Platformu LUCKEY nabízíme v několika variantách, pro různé potřeby:

  • LUCKEY Basic: Snadno použitelný bezdrátový systém ideální pro malé budovy.
  • LUCKEY Essential: Robustní řešení kontroly přístupu s RFID zařízeními.
  • LUCKEY Enterprise: Komplexní plná správa pro řízení přístupu velkých objektů.
  • LUCKEY Custom: Mobilní aplikace na míru podle specifických přání zákazníka.
  • LUCKEY Engine: Řešení API a SDK umožňující integraci se stávající infrastrukturou pro škálovatelnou a bezpečnou správu přístupu.

Výhody pro různé koncové uživatele

  • Koncoví uživatelé coworkingových a flexi-space prostor: Moderní profesionální a perspektivní společnosti často nazývají coworkingové prostory domovem. To vyžaduje pokročilou správu zařízení, integrované služby a funkce pro budování komunity. LUCKEY transformuje interakci uživatele s osobními a společnými prostory a nabízí bezpečný a snadný přístup prostřednictvím čipových karet nebo osobních smartphonů. Platforma podporuje nativní samoobslužná řešení pro rezervaci zdrojů, tedy prostor, místností a služeb s automatickou správou přístupových oprávnění, což uživatelům umožňuje bezproblémově organizovat události a spravovat vstupy. Kromě toho část řešení SOFIA (rozsáhlá nabídka inteligentních zámků ISEO) zajišťuje zamykání a bezpečnost pro všechny typy vchodů od běžných kancelářských dveří až po nouzové východy.
  • Koneční uživatelé služeb coliving, built-to-rent a flexible living: Trend colivingu přetváří trh s nemovitostmi poskytováním cenově dostupných řešení bydlení zaměřených na různé komunity. LUCKEY pro tento způsob nabízí výkonnou mobilní aplikaci, která eliminuje potřebu fyzických klíčů. Aplikace, která je k dispozici ve verzích plug-and-play nebo adaptabilních verzích, poskytuje bezpečné řešení osobního přístupu a zahrnuje samoobslužné funkce a užitečné informace. Ať už jde o jednotlivé budovy, nebo více míst, aplikace LUCKEY zajišťuje komplexní, moderní digitální přístup, který maximalizuje komfort obsluhy a spokojenost uživatelů.

Výhody pro provozovatele a operátory

  • Manažeři a provozovatelé coworkingových a flexi-space prostor: Pro manažery coworkingových prostor nabízí LUCKEY efektivní řešení, které vyvažuje bezpečnost a dostupnost. Od běžného čištění po nouzovou údržbu, programovatelné přístupové tokeny LUCKEY včetně chytrých telefonů, RFID čipových karet a PIN zajišťují bezproblémový provoz. Intuitivní, uživatelsky velmi jednoduchý manažerský panel aplikace zjednodušuje správu pohybu uživatelů i personálu a zvyšuje bezpečnost, vše s neuvěřitelně snadnou obsluhou. Zásady uchovávání dat a funkce ochrany osobních údajů platformy navíc poskytují manažerům plnou kontrolu nad uloženými daty, posilují důvěru a transparentnost.
  • Manažeři a provozovatelé služeb coliving, built-to-rent a flexible living: Správa colivingových prostor se stane efektivní a pohodlnou díky cloudovému řízení přístupu LUCKEY. Zjednodušená správa, správa vzdáleného přístupu a robustní bezpečnostní funkce zajišťují bezproblémový provoz. Systém podporuje různé programovatelné tokeny, jejichž platnost vyprší uživatelům po nastavené době, což usnadňuje údržbu prostor a zvyšuje bezpečnost. S pokročilým ovládacím panelem aplikace LUCKEY je administrace nových uživatelů a deaktivace starých přihlašovacích údajů opravdu hračkou. Během 10 let mohou cloudové nativní systémy jako LUCKEY výrazně snížit náklady na údržbu infrastruktury, zvýšit provozní efektivitu a docílit tak skutečných finančních úspor provozovatelům. Což napomáhá zvýšení dostupnosti pro koncové uživatele.

Moderní funkce

  • HyperGate LITE: Tato novinka umožňuje správu přístupu pomocí pokročilých funkcí, jako je připojení Bluetooth 5, aktualizace pověření pro vzdálený přístup a vzdálené ovládání chytrého zámku. Tato brána nabízí modely wi-fi i PoE, které uspokojí různé potřeby infrastruktury. Díky monitorování událostí v reálném čase poskytuje HyperGate LITE okamžitá upozornění na kritické události, čímž zvyšuje bezpečnost a provozní efektivitu.
  • LUCKEY Store a nové funkce: Virtuální obchod LUCKEY Store nabízí provozovatelům nové zásuvné moduly, doplňky a speciální služby, které lze v aplikaci aktivovat autonomně. Vylepšení systému, jako jsou custom fields a vylepšené vzdálené otevírání v aplikaci, poskytují uživatelům větší flexibilitu a kontrolu. Funkce dynamického kalendáře zjednodušuje rezervační procesy, zatímco vylepšené doby ověřování pro mechatronické klíče zvyšují bezpečnost a přizpůsobivost. Flexibilní správa dat navíc zajišťuje soulad s předpisy na ochranu soukromí a nabízí provozovatelům či správcům možnost anonymizovat nebo uchovávat uživatelská data podle potřeby.

Nová zařízení

HyperGate LITE a HyperSensor DS patří k naprostým novinkám, které nabízejí pokročilou konektivitu, dálkové ovládání a nepřetržité monitorování. Inteligentní klika MAJA a chytrá čtečka 1NCA umožňují snadnou dodatečnou instalaci a podporují různé technologie RFID, čímž zajišťují bezproblémovou správu přístupu pro vnitřní i venkovní prostředí budovy.

 

UX – uživatelská zkušenost

Centrum podpory LUCKEY bylo založeno s cílem zlepšit uživatelskou zkušenost, poskytovat bezproblémovou pomoc a uživatelsky přívětivé rozhraní přístupné prostřednictvím webové stránky a mobilní aplikace. Pro více informací o funkcích a doplňcích prosím kontaktujte výhradní zastoupení značky ISEO – společnost H&B Group, s. r. o., a také navštivte sekci Product & Technology SOFIA na webu ISEO.

Nové integrace

Spolupráce s technologickými partnery jako Nexudus, OfficeRnD, Cobot, Eagle Eye Networks, Chainels, andcards, s CCTV systémy a hybridním řízením pracoviště přinesla další možnosti flexibilního řešení řízení přístupu v takřka jakémkoli objektu. Tyto integrace zjednodušují prováděné operace, zvyšují zabezpečení a zlepšují uživatelskou zkušenost.

Ideální pro správu návštěv

Modul LUCKEY’S Visitors Management zjednodušuje registraci návštěvníků a zvyšuje bezpečnost. Modul řeší příchozí i předběžně dohodnuté návštěvy, nabízí samoobslužné odbavení a okamžitá upozornění pro hostitele. Tento modul se jednoduše nahraje do aplikace LUCKEY a je možné jej okamžitě začít používat.

ISEO svou technologickou platformu a řešení SOFIA-LUCKEY neustále zlepšuje a vyvíjí ruku v ruce s rozvojem trhu, a to jak na základě zpětné vazby od zákazníků, tak podle nejnovějších technologií a trendů.

Chytrý přístup a digitální ovládání

Výhody ISEO SOFIA-LUCKEY v kostce:

  • Snadná a rychlá integrace více technologií řízení přístupu prostřednictvím cloudového nativního řešení na klíč.
  • Cloudový, odolný a nadčasový, bezpečný ekosystém.
  • Nízké náklady na instalaci a integraci softwaru, což snižuje CAPEX a OPEX.
  • Prvotřídní systém podpory během instalace i po ní, kterou poskytuje tým ISEO a H&B Group.

Zvyšte svou provozní efektivitu, zajistěte robustní zabezpečení a poskytněte vynikající uživatelskou zkušenost svým zákazníkům, klientům, rezidentům. 

Kontaktujte výhradního distributora značky ISEO společnost H&B Group a zjistěte více o tom, jak naše inovativní řešení mohou změnit vaše potřeby v oblasti správy nemovitostí.

PR

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *