Společnost M2C představila moderní technologie M2C Space a e-Reception

Začátkem října proběhly dva významné veletrhy – Mezinárodní odborný veletrh komerčních nemovitostí EXPO REAL v Mnichově a Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně.

Silná účast na letošním veletrhu EXPO REAL překonala ve všech ukazatelích ročníky předchozí. Klaus Dittrich, předseda představenstva a generální ředitel Messe München to dokládá „řečí“ čísel: 2 190 vystavovatelů ze 45 zemí, více než 46 000 účastníků ze 76 zemí a nově otevřená hala NOVA3, která představila inovace v oblasti technologií. V této hale měla zastoupení i společnost M2C, jejíž stánek patřil mezi nejzajímavější co do vizualizace i prezentovaných technologických novinek.

Hlavním tématem Mezinárodního strojírenského průmyslu v Brně byl Průmysl 4.0 a Digitální továrna 2.0, tedy digitalizace výroby, jeden z hlavních směrů inovačního procesu. V rámci nového projektu Digitální stezky mohli návštěvníci veletrhu shlédnout nejnovější technologické novinky.

Společnost M2C se na obou veletrzích prezentovala unikátními technologiemi M2C Space a e-Reception.

Návštěvníci si měli možnost prohlédnout službu M2C Space, která představuje inovativní model řízení péče o nemovitost. Dokáže z nich získávat online i offline data, ovládat na dálku klientovy technologie a energie, a to díky analytickým softwarům, nejmodernějším technologiím a speciálně vyškoleným odborníkům – analytikům. Klientovi tak pomáhá snížit náklady na provoz, zvýšit prodeje, prodloužit životnost budovy a tím zvýšit hodnotu jeho nemovitosti. M2C Space rovněž poskytuje reporting a za pomoci nasbíraných dat navrhuje efektivní marketingové a obchodní strategie. Díky této službě lze budovu klienta řídit efektivně a non stop. S nemovitostí klienta se M2C Space navíc dokáže propojit kdekoliv na světě.

Značnému zájmu se těšila na veletrzích i elektronická recepční, další technologická novinka M2C. Řada návštěvníků si mohla vyzkoušet, jak funguje a jaké výhody klientům přináší.

e-Reception

představuje unikátní technologii s non-stop provozem, která nabízí výrazné zefektivnění obslužnosti budov. Představuje široké možnosti využití v administrativních budovách, nemocnicích, hotelích, logistických centrech nebo státních úřadech a ve školách. Produkt lze snadno uzpůsobit pro různá využití v objektech všech možných zaměření. Jde o platformu, jejíž funkce lze dále rozvíjet a modifikovat na základě individuálních požadavků klienta. Lze ji využít mnoha způsoby, mimo jiné jako hotelový check-in, kiosek na vjezdech do logistických areálů, výdej benefitních karet a dárkových poukazů v obchodních centrech nebo registraci pacientů na soukromých klinikách. Usnadňuje a zrychluje registraci návštěv, ohlášení i navigaci na požadovanou schůzku

Ti, kdo se na veletrh nedostali a neměli možnost si uvedené technologie vyzkoušet, mohou navštívit sídlo společnosti M2C nebo prostory M2C Space, kde jim specialisté M2C rádi unikátní technologie představí a ukáží přidanou hodnotu, kterou jejich využíváním dostanou.

Společnost M2C přistupuje ke každému klientovi individuálně a připraví každému z nich podle požadavků řešení přímo na míru.